Nandy Warnar

‘Design is thinking made visual.’ – Saul Bass

Wij zijn Studio NW. Een klein vormgevingsbureau gevestigd in Leeuwarden. Waar staat Studio NW voor? Studio NW vindt het belangrijk om niet alleen een mooi design neer te zetten, maar ook de boodschap van onze opdrachtgevers zo sterk mogelijk naar voren te brengen. Kortom, wij leveren dé visuele boodschap aan de hand van een duidelijk concept. Samenwerking is voor ons een belangrijke term. Samen met jou als opdrachtgever lopen we door het creatieve proces. Pas wanneer beide partijen tevreden zijn, zijn we klaar met ons werk.

Studio NW komt voort uit passie. Passie voor het hetgeen waar wij gelukkig van worden. Wanneer de liefde voor het vak zich ontwikkeld heeft tot een passie, is het geen werk meer. Uit deze motivatie ontstaan de beste samenwerkingen en conceptuele ideeën. Als klein bureau leggen wij de focus op een duidelijk persoonlijk aspect. Wij zijn gericht op service. Dit gegeven vloeit voort uit een uitgebreide ervaring, opgedaan bij de studie Communication & Multimedia Design. Met het certificaat Talentprogramma van CMD (INCMD van Dutch Design Agency) in de portefeuille gaat Studio NW met een eigen stijl te werk voor elke uitdaging die ons staat te wachten.

Maar Studio NW biedt meer. Wij zijn te omschrijven aan de hand van drie kernwoorden: visualising, concepting en social media. Dit laatste gegeven draagt extra bij aan het persoonlijke, mensgerichte aspect van deze eenpitter. Door recente ervaring met social media voor postorganisatie PostNL en het Fries Museum is onze blik op dit gebied sterk verruimd. Daarnaast heeft het ons veel opgeleverd qua ervaring met diverse opdrachtgevers. In welke hoedanigheid dan ook. Wij staan open voor een uitdaging.

Waarmee kan je terecht bij ons? Studio NW biedt een ruim scala aan diverse werkzaamheden voor haar opdrachtgevers. Een korte opsomming van een deel van deze werkzaamheden:

  • Logo
  • Huisstijl (ook begeleiding van huisstijl)
  • Posters
  • Flyers
  • Advertenties
  • Kaarten (visite, geboorte, verjaardag, verhuis, save the date, trouw en rouw)
  • Social media

Geïnteresseerd in de diensten van Studio NW? Stuur gerust een bericht met jouw wensen en wij reageren snel met onze offerte én een afspraak voor een warme kop thee. Samen zorgen we voor jóuw visuele boodschap.