Een paar woorden

Over mij

Nandy Warnar

Een grafisch vormgever met online marketing skills

Hoi! Aangenaam, mijn naam is Nandy. Wanneer je een (content) creative zoekt met een liefde voor online dan zit je goed bij Studio NW. Ik beheers niet alleen de sneltoetsen van Adobe Creative Cloud, maar ik weet mensen ook te prikkelen met online marketingplannen en content.

Ben je op zoek bent naar een ontwerper voor je trouwkaart? Of heb je een strategiebepaling nodig voor een doeltreffende online marketing strategie? Bij mij zit je aan het juiste adres voor volledige begeleiding en creatie van A tot Z. Het hele proces bij mij neerleggen en uit handen geven? Ja, kom maar door! Daar word ik erg blij van. Ook wanneer je een creatieve partner zoekt die het gehele overzicht bewaart en voor cohesie in jouw (online) marketing activiteiten zorgt, dan zit je bij mij op het juiste IP-adres. 

Mocht het je zijn ontgaan: ik vind het bijzonder tof om verschillende dingen te doen en te blijven leren. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op. Ik heb er namelijk zin in!

Mijn

Ervaring

– 01

Werkervaring

In het dagelijks leven werk ik met veel plezier bij online marketingbureau BytEffekt. Hier ben ik verantwoordelijk voor de strategie en social media. Hier werk ik part-time zodat ik voldoende tijd heb om aan mijn eigen opdrachten te werken.

Door mijn werkervaring als projectmanager bij ChannelUp, eerder ook bekend als; Vos & Libert, denk ik altijd een stap vooruit.

Ook deed ik eerder werkervaring op als social media expert bij PostNL.

– 02

Scholing

Mijn opleiding volgde ik op de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Tijdens de opleiding Communicatie & Multimedia Design had ik extra veel focus op de minoren multimediaal reclamebureau en concepting. 

Met het certificaten ‘Talentprogramma’ van CMD (via INCMD  Dutch Digital Agency) en het certificaat ‘schrijven voor social media’ in de portefeuille ga ik met een eigen stijl te werk voor elke uitdaging die mij te wachten staat.

– 03

Training

Ik geef regelmatig basistrainingen op het gebied van online & social media. Dit vind ik bijzonder belangrijk omdat de ondernemer op die manier betrokken wordt bij de marketingactiviteiten van zijn of haar bedrijf. Dit zorgt er voor dat de mogelijkheden volledig worden benut.

Benieuwd naar mijn diensten?